Handelsbetingelser

NE-Tools ApS
CVR: 38533533
Bredstrupvej 42
8500 Grenaa
info@brstools.dk
Tlf: +45 72 600 300 

 

Betaling:

På webshoppen kan du betale med: Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Mobilepay. Vi opkræver ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere her

Betaling med Viabill - Del din regning op. Læs om Viabill her

Aftalen om betaling hos Viabill bortfalder, hvis du fortryder dit køb inden for fortrydelsesfristen, jf. forbrugerlovens §26.Levering:

Vi sender med Postnord, GLS eller Danske Fragtmænd.

Fragtpriser kan du se når dine vare er lagt i indkøbskurven. Priserne varierer efter volumen. Husk, vi sender fragtfrit, til pakkeshop, hvis du handler for over 700,00 kr. 

Vi er leveringsdygtige i hele Danmark.

 

Fortrydelsesret - privatkunder:

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare fra din ordre i fysisk besiddelse.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til: info@nhet.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelse af en del af købet:

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får dækket dine fragtomkostningerne for returforsendelsen, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Varer undtaget af fortrydelsesretten:

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eller har fået et tydeligt personligt præg.

 

Returnering – privatkunder:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Herunder bærer du risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering varierer fra de forskellige fragtfirmaer, men forventes højst at beløbe sig fra ca. kr.: 55,00 - til kr. 1000,00 alt efter hvilken vare det er.

 

Returnering – erhvervskunder:

Som erhvervskunde hos NE-Tools ApS har du 14 dages returret. Meddel venligst på mail: info@brstools.dk eller ring på tlf. 72 600 300, at du ønsker at returnere dine vare. Notér da, hvis du har betalt fragt for at få dine vare leveret bliver disse ikke krediteret.

Ydermere fratrækkes minimum 10% af varens beløb i returgebyr. Hvis varens stand ikke er som da den blev leveret fratrækkes yderligere.

 


Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet tilbagebetalt, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet - privatkunder:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen for det fortrudte køb, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet – erhverv:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, Undtaget leveringsomkostninger + 10% i returneringsgebyr. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmetode, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

NE-Tools ApS
Bredstrupvej 42
8500 Grenaa

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret / Garanti:
 
Når du handler hos os som Privat-forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Dog skal reklamationen forekommer inden for de 24 måneders reklamationsret.

Når du handler hos os som Erhvervsforbruger eller varerne bliver brugt i erhvervsmæssige øjemed, har du 12 måneders garanti. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”1 uge” efter, at du har opdaget fejlen ved varen. 
Dog skal reklamationen forekommer inden for de 12 måneders reklamationsret.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
NE-Tools ApS
Bredstrupvej 42
8500 Grenaa
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, postnummer, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos NE-Tools ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.NE-Tools.dk er ejer Ronni Nyhuus

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke videregive eller sælge dit navn, adresse, e-mailadresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos NE-Tools ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@brstools.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@brstools.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Persondata:

Hos www.NE-Tools.dk registrerer vi kun følgende almindelige personoplysninger, når du foretager et køb: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og de varedata, der vedrører dig. Dette er nødvendigt for at gennemføre din bestilling og behandle eventuelle reklamationer. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Handler du som erhvervskunde registrerer vi også dit CVR-nummer, og eventuelt EAN-nummer.    

I forbindelse med eventuel forsendelse af din ordre videregives der følgende oplysninger til fragtfirmaet: Modtagernavn, modtageradresse, telefonnummer, e-mailadresse og ordrenummer. Dette sker for at forsendelsen kan nå frem og advisering om forsendelsen kan finde sted. Ordrenummeret benyttes som referencenummer. www.NE-Tools.dk sender pakker med PostNord, GLS og Danske Fragtmænd.

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så registrerer vi din e-mailadresse og dit navn i vores kartotek over nyhedsbrevmodtagere. Det er altid muligt at afmelde nyhedsbrevet igen – både via et link forneden i nyhedsbrevet og på www.NE-Tools.dk. Afmelder du dig nyhedsbrevet, så slettes både dit navn og e-mailadresse fra kartoteket. Tilmelding/afmelding af nyhedsbrevet ændrer ikke på de andre personoplysninger, som www.NE-Tools.dk har registreret i forbindelse med et eventuelt køb.

I følge lov om behandling af personoplysninger har du en række rettigheder:

- Du har ret til indsigt i de oplysninger www.NE-Tools.dk har registreret på dig. 

- Du ret til at få eventuelle ukorrekte oplysninger om dig selv rettet. 

- Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, således at oplysningerne ikke må underlægges andre behandlinger end opbevaring.

- Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. (Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.)

- Du har i særlige tilfælde ret til at få slettet oplysningerne om dig, inden tidspunkter for vores almindelige generelle sletninger indtræffer. OBS! Sletning kan kun ske, hvis ikke det forhindrer www.NE-Tools.dk i at overholde andre retslige og lignende forpligtelser.

- Du har i visse tilfælde ret til at få overført dine personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden (dataportabilitet.) Dette sker i PDF format.

- Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som kan findes på www.datatilsynet.dk.

Henvendelse i forbindelse med ovenstående rettigheder kan ske til info@brstools.dk. Personoplysningerne registreres hos NE-Tools ApS, som er den dataansvarlige. Oplysninger modtaget i forbindelse med et køb på www.NE-Tools.dk opbevares i 5 år (ifølge bogføringsloven), hvorefter de slettes.

 

Handelsbetingelserne er opdateret den 04. juli 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

NE-Tools ApS

Bredstrupvej 42

8500 Grenaa

E-mail: info@brstools.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 


Skriv til os